Ministri i Financave Fatmir Besimi në Bruksel / Eurointegrimet do të përshpejtojnë rritjen ekonomike

43

Në takim me zëvendës drejtorin e përgjithshëm për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerim në Komisionin Evropian, Maçej Popovski në Bruksel,Ministri i Financave Fatmir Besimi theksoi ” diskutuam se Eurointegrimet🇪🇺do të ofrojnë mundësi për rritje më të lartë↗️, dhe ne jemi maksimalisht të përkushtuar në përforcimin e këtij përcaktimi strategjik duke hedhur baza të forta që do të mundësojnë realizimin e reformave kryesore.📈⬆️Anëtarësimi në NATO dhe fillimi i negociatave për anëtarësim në BE mund të kenë ndikim të rëndësishëm në aktivitetin e investimeve dhe zbatimin e reformave strukturore.

“Eurointegrimet do të ofrojnë mundësi për rritje më të lartë. Ne jemi maksimalisht të përkushtuar në përforcimin e këtij përcaktimi strategjik duke hedhur baza të forta që do të mundësojnë realizimin e reformave kryesore,” theksoi ministri i Financave Fatmir Besimi në një takim me zëvendësdrejtorin e përgjithshëm për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerim në Komisionin Evropian Maçej Popovski në Bruksel. 🤝Në këtë takim u theksua se vendet e Ballkanit Perëndimor janë partner strategjik të #BE-së dhe se qasja për zgjerim duhet të hapet pa prolongim në lidhje me rrugën evropiane të vendeve në rajon.Anëtarësimi në #NATO dhe fillimi i negociatave për anëtarësim në BE mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në aktivitetin e investimeve dhe zbatimin e reformave strukturore.Lexoni më shumë në linkun vijues: