Sasho Mijallkov është dënuar me 12 vjet burg në rastin “Target-Fortesa”.

50

Ai si drejtor ka keqpërdorur sistemin e përgjimeve, me të cilin ka menaxhuar DSK-ja. Ka mbajtur në kontroll edhe kryerësit tjerë të veprave penale.

Në rastin për përgjimet ilegale, Mijallkov është dënuar për veprat e tija derisa ka qenë drejtor i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim për përgjimet ilegale që janë bërë në Maqedoninë e Veriut.Përveç Mijallkovit, në këtë rast është dënuar edhe ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska me 4 vjet burg dhe 10 të punësuar të tjerë të DSK-së./