Mickoski tha -Diaspora nuk REGJISTROHET por evidentohet. BDI+BESA+PDSH ata ia miratuan ndërprerjen e regjistrimit , tash patriotizëm shesin. IKNI MË?! (video+foto)

34

Pasi ua nguliti Zaevi dhe Mickoski nga një takim ku brenga e tyre nga numri i madh i shqiptarëve doli në sipërfaqe ashiqare evidente ishte 12 % i diasporës shqiptare,deri në ditën e ndërprerjes , plus 25 % i popullatës shqiptare brenda , që i bie mbi 35 % shqiptarë autokton ka RMV dhe muhabetin e tyre e shëndruan në propozim ligj .E pse e pranoi BDI+BESA+PDSH ( e shkrirë si nëndega e LSDM),me pranim pra nga tuta treguan se janë të kapur .Tash duken NAIVE-FËMIRORE deklaratat boshe të njerzëve më të ekspozuar të partive politike që bëjnë koalicionin QEVERI ZAEV 2 .Njerëz nga populli ajo pjesë pa interes material por me interes nacional nuk konsumojnë më RENA (gënjeshtra) nga treshi BDI+BESA+PDSH dhe çdo gjë pas miratimit të ndërprerjes së ligjit për regjistrim të 1 prillit 2021 duke përfshirë edhe kryetarin e Parlamentit Talat Xhaferin .Sepse e dijmë që janë analfabeta politik se për juridik kuptohet nuk diskutohet që janë .Desh u vranë për tia mundësuar kalimin e ligjit Zaevit dhe Mickoskit nëpër komisione .deklarata triumfaliste e Arbër Ademi Prof.Dr se nga 200 amandamente vetëm tre ka kaluar por asgjë nuk tha për Ndryshimet e Propozim Ligjit të Todor Petrovit te ri (ZAEVIT).O Prof .Dr Arbër Ademi përktheva se çdo LIGJI I RI PËR REGJISTRIM ndërpret efektet e ligjit të vjetër me ditën e miratimit (pra e abrogon).Çuditërisht nuk meren me ndryshimet ligjin që shkakton DËM NACIONAL por meren me terme gjuhësore për të fshehur DËMIN KOLATERAL për popullatën autoktone shqiptare .Pra DEFOKUSIM nga SHKAKU ( LIGJI I ZAEVIT DHE MICKOSKIT pretoçen vo zakon so pomosh na BDI+BESA+PDSH) mereni me shkasin .ALLALL DA VIE U THA DYSHJA MICKOSKI +ZAEV duke pasur mashën pse ti djeg duart dhe u arsyetuan te Eurokomisari GIR se kemi përkrahjen edhe të BDI+BESA +PDSH për ndryshimin dhe për ate kemi dorëzuar npropozim ligjin për ndërprerje në KUVEND.Kjo e paparë për tia bërë qejfin MONARKUT ZAEV të mos dalim aq sa jemi ,pozita BDI+BESA+PDSH.desh u vranë me opozitën ASH+AAA + IZET MEXHITI (respekt) .Që ALI AHMETI nuk ishte në votim në Parlament ,partia BDI është e tijë jo e imja,arsyetimi të mos mbaje përgjegjësi dhe nuk prish punë nuk e patriotizon por përkundrazi ai është gjeneratori +ideatori i kësaj sepse për 2012 mbeti borxhli te shteti ,borxhet paguhen ë këtë botë por jo mbi kurizin e POPULLIT (flitet te ndërkombëtarët për marrveshjen e fshehtë se LSDM (ZAEVI) dhe BDI (ALI AHMETIT) duke e parë dobësimin e BDI-së në elektorat do i ndihmoje në çfrado zgjedhje të fitoje (Stalini tha kush i numron votat-pushteti):ndërsa Alia dhe BDI në emër plus të borxheve të vjetra ato 2012 (mosmbajtja dhe shpëtimi i Gruevskit borxh e ka edhe Zaevit tash si athere ia mundësove dhe tash me mish e shpirt do i ndihmoje Zaevit ti del numri i popullatës aq sa të doje ZOQI (sepse do e sulmoje Mickoski për këtë se me daljen e numrit të shqiptarëve real do humbe supermaciteti i maqedonasve në kohën e Zaevit 2) ,pastaj pas 10 vjetëve nuk është me rëndësi a do afrohet numri i shqiptarëve ,me rëndësi tash më 2021 të mos ndodhë përafrimi .Pra kush e di se çka edhe tjetër do na prodhoje takimi monoetnik Zaev-Mickoski . Por kjo tash që u prodhoua me deklarata është pasojë e gishtave tuaj të ngritur të pozitës shqiptare në Kuvend .Tash çfarë kërkoni nuk duam sqarime ta zbutni opinionin …U tha u bë nga BDI+BESA+PDSH

=======================

PRALLA PËR NATË TË MIRË TREGON ARTAN GRUBI

ZV/DREJTORI i ESHS në vend që të kërkoje zbatimin e ligjit se sot jemi data 2 prill 2021 pasi ende nuk është miratuar në Kuvend propozim ligji i ZAEVIT dhe MICKOSKIT meret me terminologji

besa do e shkruajmë me të vogla sepse u bë DËSHPRIMI MË I MADH tek shqiptarët në politikëbërje në RMV

Dallon nga pozita vetëm IZET MEXHITI edhe ate nga deputetët e BDI -së që e dinte lojën e pistë të ZAEVIT dhe MICKOSKIT me aminimin e ZKRMPV Artan Grubi dhe kryetarit të BDI

Po Bujar Osmani pse përzihet në këtë muhabet burrash ,tutet se diaspora nuk do ia fale

OPOZITA ASH-AAA aty është me Popullin ,me diasporën

vetëm tek pozita BDI+BESA+PDSH e shkrirë në LSDM si pozitë i ka fajet Opozita