Mickoski / Disa qeveritar gënjejnë herë pas here, Zaevi vazhdimisht

96

Më shumë se një vit më parë, Zaev premtoi një paketë të re investimi prej 5 miliardë eurosh.

Epilogu pas një viti është:

-borxh plus 2 miliardë euro.

-çdo familje ka borxh për 4 mijë euro të reja

-për vetëm 9 muaj rënie të prodhimit industrial me 12.1%

  • numri i punëtorëve në industri u zvogëlua me 4.7%

deri në fund të vitit pritet rënie e PBB-së më shumë se 5%

Paratë u shpenzuan, njerëzit nuk mbajnë mend një projekt të vetëm.

Paketa e re e investimeve që Zaev premtoi është sa reale aq edhe reale:

-investimet e Google dhe Facebook,

  • sa 5 investime ai njoftoi për shtator,
  • sa zgjidhje për Eurokompozit dhe Kolska,
  • sa 700 km autostrada,
  • sa investime të huaja për një fabrikë mbeturinash në Drisla,
  • sa qendra klinike që duhet të ishin gati …

Kështu që asgjë nga këto!

Disa nga qeveria gënjejnë herë pas here, vetëm Zaev vazhdimisht.

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së