Mbështetësit e LVV-së festojnë në rrugë

62

Pavarësisht se Lëvizja Vetëvendosje kërkoi që mbështetësit e saj të festonin në shtëpi, për shkak të pandemisë, mijëra prej tyre, pas mbylljes së vendvotimeve, festuan në rrugët dhe sheshet e qyteteve në Kosovë. Sipas rezultateve preliminare, LVV-ja po prin në zgjedhjet e parakohshme parlamentare me 48 për qind.