Masa shtërnguese Qeveritare të pamenduara për Tetovën.Hiq transportin e organizuar u shtuan veturat private në qarkullim-qyteti i bllokuar

203

Kush i ka fajet për komunikacionin e ngarkuar sot në Tetovë .85 orrëshi i karantinit ,apo masat shtërnguese Qeveritare të pamenduara për Tetovën. Me ndalesën e qarkullimit të transportit urban privat (Komuna nuk ka) nga fshatrat për në qytetin e Tetovës,dhe anasjelltas Pollogu me 400 .000 banorë sot që nënkupton edhe si qendër administrative( të punsuar nga fshatrat në Komunë,Njësi Rajonale,Gjykatë,Polici,Spital edhe biznesi (që nuk funksionon) por edhe spitalore ,a qytetarët kanë nevojë të lëvizin , u vërshua kryeqendra e saj Tetova me vetura private,mbase edhe me një udhëtar.A transporti i organizuar edhe kursen këta të përditshmit Fjala e urtë popullore shqipe thotë Duke hjekur vetullat i nxorëm sytë Hiq transportin e organizuar u shtuan veturat në qarkullim-qyteti mbeti i bllokuar.Më tepër dëm se sa fitim , nga UEJLI e deri në qendër sot në orën 11 sërrish duhet të bëni vozitje 30 minuta udhëtim me vetura.Fitues mund të jenë vetëm shitësit e derivateve,dhe parkingjet e Tuttit ,sepse gjithë ky qarkullim veturash me ujë nuk është duke bërë ecjen,dhe diku duhet të parkohen .Qeveri huti -qorre .Propozim koti ,pasi nuk kanë idenë ,pra ta mbytim ekonominë shqiptare private në Pollog , nëse diçka ka mbetë për Qeverinë tallen qytetarët ndaloi veturat private.Këta të LSDM- së së Tito Zaevit (sepse BDI me mos rreagim është bërë degë e tyre) e bëjnë thonë qytetarët e revoltuar .A qyteti i Shtipit me më shumë të prekur nuk është në karantin me transport të organizuar mos i kallxoni Pendarovskit,as Spasovskit,as Tito Zaevit se preken si njerëz,janë ndijshëm edhhe më të ndijshëm kur ua thotë ndonjë shqiptar