Luran Osmani / Kush e lejoi shkatrimin ARABATI BABA TEQE në TETOVË ?!

101

Pyetje deri te Ministria e Kulturës dhe Komuna e Tetovës:

Cili e merr përgjegjësinë e rrënimit të Arabati Baba Teqes? Apo në dobi të kujt bëhen këta braktisje që nuk ngre zërin askush? Kujt i pengojmë ne, ne në qytetin tonë? Ku janë Instituti i Trashëgimisë Kulturore?
Po pra, ja kështu, kaq lehtë humbim historinë, kaq lehtë humbim kokën, kaq lehtë e japim tonën.