Lista e BE / Serbia do të marrë 11 milion nga BE, Hungaria 39, Franca 91, dhe Maqedonia nuk ka nevojë për të, është më mirë se e gjithë BE

70

Maqedonia nuk do të marrë as një euro të vetme nga Bashkimi Evropian për t’u marrë me koronën. Pothuajse të gjitha vendet anëtare dhe kandidatët do të marrin ndihmë prej 530 milion eurosh, por jo vendi ynë.

Flamuri i Maqedonisë nuk është në mesin e vendeve të renditura nga njeriu i parë i KE Ursula von der Layen.

Србија ќе добие 11 милиони од ЕУ, Унгарија 39, Франција 91, a на Македонија не ѝ требаат, подобра е од цела ЕУ

Lista që botojmë përfshin 17 shtete anëtare dhe tre vende kandidate: Shqipëria, Mali i Zi dhe Serbia. Maqedonia – është zhdukur. E di pse? Për shkak se nuk kemi nevojë për para evropiane, ne jemi më të mirë se e gjithë BE-ja.

Për shkak të cilësisë dhe menaxhimit në kohë të financave publike në sektorin shëndetësor, si dhe për shkak të organizimit të shpejtë dhe efikas të institucioneve shtetërore kur u sigurua një sasi e madhe e donacioneve në luftën kundër Covid-19 (pajisje mbrojtëse, maska, pajisje mjekësore pajisje, aparate për frymëmarrje, etj.) të cilat nuk shkaktuan shpenzime shtesë për këto nevoja, minimumi i projektuar nga BE për përdorimin e fondeve nga Fondi i Solidaritetit nuk u arrit, shpjegoi Sekretariati për Çështjet Evropiane, i kryesuar nga Zëvendës Kryeministri Nikola Dimitrov .