Kur Teuta Arifit nga kabineti ia ndrojnë një fjalë të tekstit …

267

Kryetarja e Bashkisë së Tetovës Teuta Arifi këtyre ditëve mundohet të kthej autoritetin e luhatur në menaxhimin e Bashkisë,me aktivitete për luftimin e pandemisë së Korona Virusit ,dhe nuk mund ta kritikosh sepse të paktën diçka punon,duket pak ama pak.Dhe ku nuk e pret del dardha me bisht në një konferencë për shtyp Teuta Arifit nga kabineti ia ndrojnë një fjalë të tekstit … dhe …lëmsh …tash a me prapvijë a nga mospërvoja,eksperienca tatari e mer vesh dhe Teuta Arifi e dinë..