Kompania zvicerane në Maqedoni prodhon maska mbrojtëse për stafin mjekësor

268

E angazhuar për përgjegjësinë sociale të korporatave në veçanti përballë epidemisë COVID-19, kompania zvicerane “Rontis Dooel” në Maqedonin Veriore përdori kapacitetet e saj prodhuese për të prodhuar mburoja mbrojtëse të fytyrës për ata që punojnë në vijat e para të sistemit të kujdesit shëndetësor.

500 mburoja mbrojtëse të fytyrës tashmë i dhurohen “ЈЗУ Opšta bolnica Veles, ЈЗУ Zdravstven dom-Veles|, Qendrës së Shëndetit Publik Veles dhe Spitalit të Specializuar PHI Jasenovo, dhe ekipi i Rontis po prodhon më shumë mburoja mbrojtëse të fytyrës që do të dorëzohen për të gjithë mjekët e familjes në Veles, transmeton albinfo.ch

Administrata dhe ekipi menaxhues “RONTIS DOOEL”, i udhëhequr nga drejtorja Znj. Bojana Dimovska, këtë fundjavë në vend të një zyre ata hynë në departamentin e prodhimit për të bërë maska vizore mbrojtëse. Me përvojën e jashtëzakonshme të ekipit Rantis në prodhimin në masë të pajisjeve mjekësore, nuk ishte e vështirë të ktheni disa nga linjat e produkteve dhe idenë e prodhimit të një produkti përfundimtar, një pamje pamore. Në pak më pak se 7 orë, 500 maska u prodhuan dhe u paketuan.