Komitët nuk ndalen prapë i janë drejtuar Grubit: “I lutemi bastardit të tanishëm të mos na fusë në gojën e tij”

484

linqet https://lokalno.mk/komiti-do-grubi-go-zamoluvame-prisutniot-dhgan-da-ne-n-stava-vo-usta/

https://lider.com.mk/makedonija/komiti-do-grubi-go-molime-prisutniot-dzgan-da-ne-ne-stava-vo-usta/

https://press24.mk/komiti-do-grubi-go-molime-prisutniot-dzhgan-da-ne-nje-stava-vo-usta

Grupi i tifozëve Komiti iu përgjigj shpejt Zëvendës Kryeministrit të Parë Artan Grubi. “Ne i kërkojmë bastardit të tanishëm të mos na fusë në gojën e tij”, është përgjigjja e Komiteteve për qëndrimin e Grubit se sjellja e tyre nuk është e pranueshme për shoqërinë e re maqedonase.

Rivaliteti midis Vardarit dhe Shkupit është gjithmonë i pranishëm, dhe Artan Grubi në të kaluarën ishte pjesë e tifozëve “Shfercerat