Kalkulimet e Zaevit me kandidaturat në Kërçovë , u fryjnë zjarreve për marrëveshje që BDI ta dorzojë Kërçovën.

44

Lajmi interaktiv

A është kjo hyrje në humbje të madhe të BDI-së,nëpër qytetet të mëdhaja …Kalkulimet e Zaevit lidhur me Kërçovën sot se me pritni deri të martën 31.08.2021 për prononcim ,

me siguri kishte për qëllim për të pritur jehonën e kandidaturave tjera qofshin edhe ato personale -private . Në Kërçovë sot Fatmir Limani i cili ka mbi dy muaj që nuk e fshehi pretendimin për të parin e Kërçovës dhe ditë e mirë duket që në mëngjes ka bërë sot BOOOM ….Fatmir Limani si burrat opinionit dhe BDI-së mosbesuese u tha çe 350 nënshkrime të mbledhura dhe të çertifikuara edhe atë brenda ditës …pra nuk kaloi më pak se 24 orë .Shokoi edhe DSK edhe BDI por edhe LSDM…Është për të përshëndetur qytetarët e Kërçovës për guximin intelektual por edhe njerëzor që dolën publikisht dhe në objektin komunal u nënshkruan ,themi guxim qytetar se në zemrën e Ali Ahmetit në Kërçovë ku BDI është e pranishme me dy pushtete edhe atë në nivel lokal dhe Qeveritar muhabet i Artan Grubit gjatë një arsyetimi në Gostivar për kandidaturën e Nevzat Bejtës …pra urime Fatmir Limani që lëvize lirinë dhe të shprehurit e qytetarëve të dalin nga burgu kolektiv i mbylljes totale edhe të informatave në Kërçovë ,sipas gjasave dy pushteteve do u kthehesh bumerang… .U thye MITI …Pse themi se LSDM u frynë zjareve me kalkulime për dorzim të qytetit të Kërçovës nga BDI tek LSDM ,themi se LSDM me gjithë at pushtet dhe në ato matematikat argëtuese të Artan Grubit dhe të Ali Ahmetit për qytetin e Tetovës dhe të Strugës e Çairit me LSDM kush e di cilat marrëveshje i fshehin ,ishalla fingerprintat “nuk do shëtiten me bugarski vozin” …. BDI dikë duheshte të viktimizonte nga të vetët si kryetar bashkie …E kështu tash BDI i vjen si penaltik do mund të shet edhe PATRIOTIZËM se ja po përçahet vota e shqiptarëve dhe do humbim Kërçovën ,po nëse është ashtu Patriotizëm BDI le tia jep votat Fatmir Limanit ose ASH-AAA në Kërçovë dhe MIRNA BAÇKA ama jo ta përdore pazarin politik me LSDM për qëllime personale …KID JELLAK ,Ndërtimet elitare TRESKA-Sarraj etj (a nuk thoshte nëntoka politike e BDI për PDSH Firma Çovek-M.TH …tash iu shëndrua vetë BDI -Firma Çovek-A.G )… e nesërmja …vetëm Zaevi e di ( flitet për dosjet në sirtarë që i ruan …dhe manipulimet me gjyqsorin gazetari Goran Momirovski sot ia përmend …