Filipçe: Objektet hotilerike do të kthejnë orarin e punës deri në orën 21 nëse gjendja epidemiologjike mbetet stabile

127

Nëse gjendja epidemiologjike mbetet stabile siç është në këtë moment, objektet hotelierike do të kthehen në orarin e punës deri në orën 21, njoftoi sot ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në programin e mëngjesit në MTV.

“Konkretisht do të them që objektet hotilerike do të kthehen me orarë pune deri në orën 21:00, por kjo do të jetë tani për tani. Ende jemi duke monitoruar situatën si do të zhvillohet dhe sipas analizës në të ardhmen do të vendosim nëse do të ketë ulje shtesë të kufizimeve”, tha Filipçe.