Fiasko për Qeverinë Zaev 2 : BE ndan 530 milion euro ndihmë financiare dhe medicinale,për Serbinë ,Shqipërinë dhe Malin e Zi ndërsa Maqedonia e Veriut askund

54

Deputeti Antonio Milososki shkroi në Twitter se Maqedonia për fat të keq varet nga grupi i vendeve për të cilat Komisioni Evropian do të ndihmojë me ndihmë financiare dhe mjekësore përmes fondit të solidaritetit shuma e të cilit është 530 milion euro.

Në të njëjtën gjë, siç shkruan ai, janë vendet kandidate Serbia, Shqipëria dhe Mali i Zi, ndërsa Maqedonia nuk gjendet askund.

-Macedonia, për fat të keq, varet nga grupi i vendeve në të cilat Komisioni Evropian do të ndihmojë me ndihmë financiare dhe mjekësore përmes fondit të solidaritetit shuma totale e të cilit është 530 milion €, që përfshin vendet kandidate Serbia, Shqipëria dhe Mali i Zi! Cicërima e tij.