Fatmir Limani zyrtarizoi kandidaturën e pavarur për Kërçovën,sa çel e mshel sytë mblodhi firmat

85

Betejës për kreun e Komunës së Kërçovës pas grumbullimit një ditor të 350 firmave aq sa parashikon ligji, sollën emrin e parë zyrtar të kandidatit të pavarur Fatmir Limani i cili nga sot është edhe zyrtarisht kandidat për kryetar të Komunës së Kërçovës

♦️ GURË MBI GURË BËHET KALA ❗Të dashur Si’Prindër, E respektuara dhe e shtrenjta Rini,Të nderuar bashkëvendas, nismëtarë, bashkëmendimtarë dhe bashkërrugëtarë. Sakrifikuat veten në këtë ditë vapë’madhe dhe të rrezikuar nga Pandemia, për të më falur mbështetje dhe bashkë të realizojmë qëllimin e përbashkët, i cili ka të bëjë me qenësinë e këtijë vendi skajshmërisht të përvuajtur.Me këtë rast dhe në këto momente të përmbylljes së aktit të nënshkrimeve u falenderoj me përulësi që i besuat Platformës Zgjedhore, të cilën e kemi hartuar bashkë me shokët Këshilltarë që sot u falët mbështetjen dhe besimin. Të shtrenjtët bashkëqytetarë të kombësive, besimeve dhe përkatësive që bashkëjetojmë në këtë vend të shtrenjtë e të shenjtë, u falenderoj që flijuat shëndetin dhe ditën sot, për një jetë më të dinjitetshme të pasardhësve tonë e Tuaj. * PS: Kuota e përcaktuar për mbledhjen e nënshkrimeve është përmbushur dhe tejkaluar, me çka u falenderohemi të gjithë qytetarëve që “falën” besimin përmes nënshkrimit. Njëkohësishtë u bëjmë me dije të gjithë Atyre që janë të interesuar të japin nënshkrimin e Tyre, se “PIKA”, për mbëledhjen e nënshkrimeve do të përmbyllet, për të shmangur rrezikun që paraqet përhapja e pandemisë: “SARS COV 2”. Mirënjohje me përulësi !23 Gusht, 2021Kërçovë Fatmir Beqir Limani

May be an image of one or more people, people standing and outdoors
May be an image of one or more people, people standing and outdoors
May be an image of 4 people and people standing
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 3 people and people sitting
May be an image of 3 people, people standing and outdoors
May be an image of 3 people
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 2 people, people standing and outdoors
May be an image of 1 person