Eurodeputeti Xhambaski me video parazgjedhore: Kur Zaev është në Shkup harron se Maqedonia është Bullgare, kujtohet vetëm kur i duhet diçka (VIDEO)

35

Videoja, e cila është pjesë e fushatës zgjedhore VMRO-BND, thotë se Bullgaria gjithmonë e ka dashur Maqedoninë, por Bullgaria nuk mund të zhvatet.

Eurodeputeti dhe Nënkryetari i Bullgarisë VMRO-BND, Angel Dzambaski, pas vizitës së delegacionit qeveritar Maqedonas në Sofje, lëshoi ​​një video të re provokuese që përsërit pikëpamjen se Maqedonia është Bullgare.

“Maqedonia është Bullgare. Një fakt që nuk ka nevojë të provohet. Një fakt që Zoran Zaev e harron kur është në Shkup. Dhe ai kujtohet vetëm kur kërkon diçka. “E vërteta nuk mund të anashkalohet, dhe fati i çdo tradhtari duhet të refuzohet nga historia,” shkroi Dzambaski në rrjetet sociale.Videoja, e cila është pjesë e fushatës zgjedhore VMRO-BND, thotë se Bullgaria gjithmonë e ka dashur Maqedoninë, por që Bullgaria nuk mund të detyrohet.