Bilall Kasami dhuron gjak për klinikën e Tetovës

226

Sot kreu i Lëvizjes BESA bashkë me bashkëpunëtorë nga kjo parti kanë dhuruad gjak në repartin e Tranfuziologjisë në klinikën e Tetovës pas thirrjeve për mungesë të gjakut.

Këtë e ka bërë të ditur kreu i Forumit Rinor të BESËS në Facebook, i cili shkruan:

Pasi morëm lajmin nga reparti i Transfuziologjisë në klinikën e Tetovës për nevojë dhurim gjaku, sot vendosëm së bashku me kryetarin Bilall Kasami, nënkryetarin Abdush Demiri dhe anëtarë tjerë të Lëvizjes të kontribuojmë sadopak që mundemi.