Biden, thirrje për njohje të ndërsjellë Kosovë-Serbi

58

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, i bëri thirrje Presidentit të Serbisë që të punojë drejt reformave evropiane dhe arritjen e një marrëveshje gjithëpërfshirëse me Kosovën të përqendruar në njohjen e ndërsjellë.