Befasia e 5 qershorit ? ,Kryetari i Shkupit(posti i Shilegovit) BDI ishalla Artan Grubit i bie hise .Po ta shohim njëherë në praktikë oj gra ?!

63

lajmi interaktiv

Nderkombtaret ka nje jave qe e liferojne lajmin se per leshim pe ne shtyerjen e rregjistrimit te popullates ne muajin prill .BDI ka kerkuar postin Kryetari i Shkupit(posti i Shilegovit) qe te mbaje gjalle elektoratin ne premtime …ideja eshte qe ne 2012

https://portalb.mk/56758-grubi-nuk-kam-ambicie-per-kryetar-te-shkupit/

dhe tash pritja ne ethe ?!

bomba e 5 qershorit