Ballistet Tetove 1992 (Official)/ O ATA O NE!

60

Ballistet Tetove 1992 (Official)

Me keqardhje po e shkruajmë këtë deklaratë sepse nuk do donim të ndodhte kështu, por ama ky është fundi i këtij rrugëtimi, o’ për neve, o’ për juve (trajnerin, kryesinë dhe lojtarët që nuk djersitin fanellën), po e themi kështu sepse rezultati nuk ka aq rëndësi në paraqitjet e fundit, sa ka rëndësi qasja, dhe kjo qasje e Gjokës është e papranueshme dhe le shumë për të dëshiruar, andaj O Gjoka, O NE!!!E kjo nuk vlen vetëm për Gjokën, por edhe për lojtarët që nuk paraqiten siç e meriton fanella kuq e zi, fanellë kjo që simbolizon gjakun që është derdhur për Shkëndijë, dhe ditët e zeza që ka parë kjo Shkëndijë, nga regjime e udhëheqësi të ndryshme.Nēse ka nevojë në ditët në vazhdim do ti emërtojmë lojtarët e lartëpërmendur, nëse ata nuk deklarohen vet, përdryshe perveç BOJKOTIT nga ana jonë, do të ketë edhe konsekuenca. O ATA O NE!ME TY SHKËNDIJË EDHE NË BOTËN TJETËR!