Austin: Maqedonia e Veriut është mik dhe aleati i ynë i vlerësuar

63

Maqedonia e Veriut është një mik dhe aleat i vlerësuar dhe unë pres që të thellojmë bashkëpunimin tonë në vitet e ardhshme. Urime për përvjetorin e pranimit në NATO. Shtetet e Bashkuara vlerësojnë shumë kontributin e Maqedonisë së Veriut në misionet e NATO-s në Afganistan, Irak dhe Kosovë, tha Sekretari i Mbrojtjes në SHBA, Lloyd Austin në një letër dërguar Ministres së Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska.

Pas bashkëpunimit të frytshëm 28-vjeçar me Gardën Kombëtare të Vermontit, Sekretari i Mbrojtjes Austin mirëpriti nënshkrimin e Memorandumit të Bashkëpunimit në fushën e Mbrojtjes midis Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Maqedonia e Veriut është një mik dhe aleat i vlerësuar dhe unë pres që të thellojmë bashkëpunimin tonë në vitet e ardhshme. Urime për përvjetorin e pranimit në NATO. Shtetet e Bashkuara vlerësojnë shumë kontributin e Maqedonisë së Veriut në misionet e NATO-s në Afganistan, Irak dhe Kosovë, tha Sekretari i Mbrojtjes në SHBA, Lloyd Austin në një letër dërguar Ministres së Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska.

Pas bashkëpunimit të frytshëm 28-vjeçar me Gardën Kombëtare të Vermontit, Sekretari i Mbrojtjes Austin mirëpriti nënshkrimin e Memorandumit të Bashkëpunimit në fushën e Mbrojtjes midis Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.