Ministri Bujqësisë Arianit Hoxha/ Sot, në llogaritë e 23.524 subjekteve janë paguar mbi 512.5 milion denarë për subvencione

64

Në profilin e tij në FB Ministri Bujqësisë Arianit Hoxha shkroi

Sot, në llogaritë e 23.524 subjekteve janë paguar mbi 512.5 milion denarë për subvencione:-411.5 milion denarë, pagesa direkte për tokë të punueshme për të gjitha kulturat përveç duhanit,-54.5 milion denarë për fermat e vogla bujqësore të cilat janë të përcaktuara sipas pagesave për tre vitet e mëparshme dhe-mbi 46 milion denarë për të gjithë ata që kanë dërguar pula vojtëse në therrtore të regjistruara.Pagesa e subvencioneve do të vazhdojë të bëhet në mënyrë të vazhdueshme, sipas kalendarit të pagesave.

May be an image of 1 person, sitting and suit