ASH: NUK MUND TË KETË ZGJEDHJE TË LIRA ME BDI-NË NË PUSHTET

31

Aleanca për Shqiptarët nëpërmjet një kumtese lëshuar mediave ka reaguar në lidhje me kërkesën e opozitares VMRO-DPMNE për zgjedhje të parakohshme paralamentare. Nga ASH-ja thonë se me BDI-në në pushtet nuk mund të ketë zgjedhje të lira.

“Ne vlerësojmë se nuk mund të ketë zgjedhje të lira me BDI-në në pushtet. Kjo Qeveri, me ciklet e fundit ka dëshmuar se nuk ka kapacitet dhe as gadishmëri për zgjedhje të lira, fer dhe demokratike. Nuk mund të flasim për demokraci kur i gjithë shteti vihet në shërbim të partive në pushtet, qytetarët kërcënohen dhe shantazhohen, ndërsa votat blihen dhe vidhen”, thonë nga Aleanca për Shqiptar