ASH: AGIM NUHIU T’U KA TRASHË ZULLUMI! PAS 27-TIT E KE EDHE 8 SHTATORIN!

50

“Opozita i ka fajet”. Kjo është retorika më banale dhe përgjigja e
vetme që dëgjojmë nga regjimi hibrid sa herë që përballen me
realitetin e hidhur për mënyrën se si kanë qeverisur vendin.

Agim Nuhiu, t’u ka trashë zullumi! Pas 27 prillit, t’u shtua edhe 8
shtatori. Agim, e dimë që s’ke dëgjuar për dorëheqjen e as ne gjenin
tuaj politik nuk e keni aplikuar moralin politik e njerëzor.

Sot duhet të tregoni deri ku kanë arritur hetimet për djegien e
Spitalit modular në Tetovë, kush do të mbajë përgjegjësi për 14 jetë
të djegura në zjarr?