Artan Grubi vazhdon pa cituar burime faktografike /62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë ?!

76

Lajmi interaktiv

Logjika e pushtetarit : Kur une jam ne pushtet ,funksionon si sahat i hoxhes ,krejt me duan kur me takojne, me thuajne,Bravo vetem vazhdo ,sa mire ia thae atij …prej inati e kane…me trimerojne …pra une i kenaqur krejt te kenaqur …dhe pralla te ketilla vazhdojne per persosmerine e personalitetit ne koken e politikbersit te qarkullojne…por Artan Grubi me profesion kur e ka per CV e shenon gazetari ..gazetari i shajshet ok… i shajshet…po te besojme per anketat brenda partise qe ia zbukuron kryetarit ,ia teleis…por ne cilen ankete publike shqiptaret e bene dhe dolen 62% e shqiptareve te kenaqur me Qeverine ku ti je ZVKPRMV …po ku dole bash 62 %pse jo 60 %…ose pse nuk 63%…xhi nuk e gjejsh ne deti ne krype do e hasish…gazetaria moderne ka burimin publik ..na e jep linkun …fluturon …fluturon …

=======================

lajmi aktiv ne qarkullim https://rtv21.tv/artan-grubi-per-tv21-62-e-shqiptareve-jane-te-kenaqur-me-qeverine/

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politikë në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi në një deklaratë për TV21, tha se anketat brendapartiake dhe ato publike nga institucione kredibile tregojnë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë. “Anketat brendapartiake por edhe ato publike nga institucione kredibile theksojnë që 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë si dhe e përcaktojnë BDI-në si fitues absolut të zgjedhjeve lokale”, deklaroi Grubi./TV21