Apasievi nga Levica njoftoi : Shoku Zaev, luajte ALL IN dhe humbe. Boll më.

45

Ndërsa shet gjuhën maqedonase tek bullgarët, Zaevi është i vetëdijshëm se po humbet në zgjedhjet lokale dhe se maqedonasit nuk votojnë më për të. Prandaj, ndërsa mediton në “Dialogun e Prespës” në Oteshevë, prapa skenave nesër ai dëshiron tëshfercoje Ligjin e diskutueshëm për Shtetësinë, i cili do të fabrikojë 70,000 shtetësi të reja të dhëna artificialisht të huajve (votuesve të ardhshëm), për një popullsi të re etno-inxhinierike në prag të Regjistrimit të falsifikuar 2021.

p.s Zaev, shok, luajti gjithçka dhe humbë! Boll eshte boll! Arsyetoni për aq kohë sa është koha dhe hiqni dorë. Dëmtim i mjaftueshëm i Republikës. # NemaDaViPomine