Angel Karapetrovi-VMRO-DPMNE -TETOVË: Bërrllogu në varrezat Ortodokse po rritet,dikush kërkon mandat të tretë .Hipokrizi !?

62

lajmi interaktiv

Tetova i gjithë qyteti si sferë interesi material i LSDM-së këtyre ditëve duket varezë bërllokesh dhe me kaos në komunikacion i paparë .Shyqyr që na erdhën nga kurbeti familjarët ,erdhën në shtëpitë e tyre .Por mosinvestimi në infrastrukturë dhe mosplanifikimi për gati 9 vite (e the mi gati sepse Teuta Arifi e ka një vit bakshish nga Qeveria Zaev2 pra ndodhi shtyerje e zgjedhjeve në mandatin e dytë ) e Teuta Arifit me stafin lidhur me komunikacionin është problem i mosmenaxhimit dhe mosdashurisë ndaj qytetit lidhur me ardhmërinë dhe hapjen e rrugëve të reja ,pra kaosi në komunikacion dhe i bllokuar nuk është faji i kurbetçarëve ,përkundrazi ata vitin e ardhshëm mund të vijnë edhe me 30 % më tepër vetura nga sivjet sepse disa të rrinj dhe të rreja do e bëjnë moshën madhore dhe do marrin lejen e vozitjes nga shtetet ku na vijnë ,dhe ajo që na gëzon edhe më tepër është se numri më i madh i atyre që na vijnë me vetura janë femra …edhe njëherë Tetova tregon se është PERENDIM për shqiptarët autokton në RMV …Pra kurbetçarë ejani prapë vitin tjetër me më shumë vetura sepse ju mbani gjallë shqiptarinë këtu në vendlindje me sjelljen e parave -remitenca, KY SHTET NUK INVESTON në TETOVË DHE POLLOG as edhe një cent.Ndërsa ata që bëjnë punën e LSDM-së në TETOVË ZOTI do ua gjejë vendin….Por në hall me bërrlloket janë të gjitha lagjet dhe çdo cep i qytetit,pa marrë parasysh ngjyrën nacionale të bashkëqytetarëve …Malsorët e mi thonë MBARJA PËR REZILIN nuk është kurgjë .. .VMRO-DPMNE reagoi me të drejtë për varrezat ortodokse të bashkëqytetarëve tanë …Në vend që të mbledh plaçkat dhe të kërkojë falje Tetovarëve …ushton me Artan Grubin …mandati i tretë …mandati i tretë …

=======================

Lajmi aktiv që qarkullon

Kryetari i VMRO DPMNE Tetovë Angel Karapetrov mbajti një konferencë shtypi për shkak të deponisë së madhe të krijuar para varrezave Ortodokse.

  • Kjo pas nesh nuk është një stacion transferimi ose një deponi. Këto janë Varrezat Ortodokse në Tetovë Dhe siç mund ta shihni, thirrjet e deritanishme të qytetarëve, ankesat dhe paralajmërimet e tyre nuk kanë dhënë ndonjë rezultat. Në vend që të tkurren, mbeturinat po rriten, dhe tani ato madje arrijnë në rrugën ku lëvizin makinat dhe njerëzit. Përveç mbeturinave, situata me qentë endacakë nuk ka ndryshuar aspak.

A nuk është e ulët dhe eturpëshme për autoritetet e qytetit të udhëhequr nga LSDM dhe BDI të besojnë se ky imazh i shëmtuar do të ndryshojë? A nuk është turp që autoritetet e qytetit gënjyen se pastruan vendin ku pushojnë maqedonasit ortodoksë në Tetovë? A është kjo provë që ne nuk jemi qytetarë të barabartë të këtij qyteti? A u tregohet kështu respekt paraardhësve tanë? Deri kur do të duhet të tolerojmë këtë margjinalizim? Dhe mbi të gjitha ironia, në derën e madhe dikush do të kërkojë për një mandat të tretë. Pra, a ka fund hipokrizia?!
Këtë herë nuk do t’ju tregojmë: zgjohuni, zgjidhni problemin. Ju padyshim që nuk e dini atë. Ne do t’ju themi vetëm: ai që nuk nderon të kaluarën e thekrës, paraardhësit, vendet e shenjta siç janë varrezat ortodokse për ne, nuk ka të drejtë të thotë se ai do të qëndrojë për të ardhmen e dikujt. “Kini turp”, tha Angel Karapetrov, President i VMRO DPMNE Tetovë.https://tetovoinfo.mk