Ambasada amerikane: Inkurajuese për të parë se kaq shumë qytetarë dolën të votojnë paqësisht

78

Ambasada e ShBA-së në Kosovë e ka quajtur inkurajuese numrin e madh të qytetarëve që kanë dalur të votojnë paqësisht sot, pavarësisht kohës së ftohtë dhe COVID-19.

Por është kërkuar që t’i jepet kohë KQZ-së për numërimin e votave.

“Inkurajuese për të parë se kaq shumë qytetarë dolën të votojnë paqësisht sot, pavarësisht nga moti dhe pandemia. Tani është e rëndësishme t’i jepet kohë dhe hapësirë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe institucioneve të tjera të Kosovës për të numëruar votat dhe për të bërë punët e tyre”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së ShBA-së në Kosovë.