Alternativa propozon orë policore prej orës 21 deri ne 05, për shkak te Ramazanit

210

Duke u gjendur në vigjilje të Muajit të Ramazanit, por edhe në kushte të pandemisë, Partia Alternativa, propozon që gjatë Ramazanit, orari i orës policore çdo ditë (përfshirë edhe fundjavën) të jetë nga ora 21.00 deri në orën 05.00. Sipas Alternativës  në këtë mënyrë edhe do të përmbusheshin rekomandimet e OBSH-së, të pranuara nga Qeveria dhe nga Bashkësia Fetare Islame, por edhe do të mundësohej që iftari dhe syfyri të kalojnë pa kufizime të izolimit.