“Air Prishtina” nis fluturimet 10 herë në javë nga Zvicrra për në Maqedoninë e Veriut

203

 Kompania “Air Prishtina”, duke filluar nga nesër (1 korrik) do të fillojnë fluturimet nga Zvicrra për në Maqedoninë e Veriut, gjegjësisht 10 fluturime në javë.

Pas disa jave bllokime të fluturimeve, nga data 1 korrik kompania “Air Prishtina” ka njoftuar se do të fillojë fluturimet prej në Zvirres drejtë Aeroportit ndërkombëtar në Shkup dhe Aeroportin e Ohrit.

Zhurnal është njoftuar se fluturimi do të realizohet nga kompania CHAIR nga Zürich për në Shkup.

Fluturime do të ketë edhe nga Zyrihu në Shkup 7 herë në javë, ndërsa në Ohër 3 herë në javë.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com