Adidasi prezantoi atlete të gjata një metër

170

Marka sportive Adidas prezantoi modelin më të fundit të atlete Adidas Original Superstar, i cili tërhoqi vëmendjen për shkak të gjatësisë së tij të pazakontë. Atletet janë dizenjuar nga reperi Estonisht Tommy Cash dhe janë të gjata 1 metër.

Gjatë marrëveshjes së bashkëpunimit me Adidas, Cash njoftoi se ai planifikonte të bënte atlete më të gjata në botë, dhe ai e përmbushi premtimin e tij 5 muaj më vonë.

Atletet e dizenjuara nga Cash janë të gjata një metër dhe pamja e tyre nuk duket si pjesët e tjera nga linja Superstar. Ato mund të gjenden në të bardhë dhe të zezë, dhe ngjyra e kundërt shpjegon reperin si engjëj dhe djaj që jetojnë në të.

Sipas medias, Cash tha se bardh e zi janë dy të kundërta që vazhdimisht luftojnë me njëri-tjetrin dhe se nuk ka nevojë të fshihet njëra anë e personit kur të dy mund të bashkëjetojnë në mënyrë perfekte me njëri-tjetrin.

“Ato pasqyrojnë disponimin tim, i cili ndryshon çdo ditë,” tha Cash.

Edicioni i kufizuar (gjatësia e rregullt) e këtij modeli do të jetë në dispozicion për blerje përmes aplikacionit Adidas për 80 80.