A duhet besuar aplikacioni për Kovid 19

201

Duke pasur parasyshe situatën e krijuar me virusin Corona apo ndryshe quajtur Kovid 19, të gjitha vendet në rajon dhe botë kanë marë masat adekuate po ashtu edhe RMV ka vepruar si me shpalljen e gjendjes së jashtzakonshme, orës policore tj. Por diçka vazhdon  të krijoj huti te pjesa më e madhe e qytetarëve përmes aplikacionit të vendosur për përcjelljen e situatës me numrin e të infektuarve, numrin e shëruarve si dhe nga cilët rajone vijnë. Sipas aplikacionit në Lagjen Rruga e Ohrit në Tetovë janë shënuar 10 raste me Kovi 19 ndrësa e vërteta është krejt ndryshe, ku kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi pas mbledhjes së shtabit të krizës njoftoi dje për  raste në Komunën e Bogovinës, nji rast në Komunën e Zhelinës dhe një në Komunën e Jegunovcës. Pra mbetet që ministria e Shëndrtësisë të përditësoj aplikacionin  që të mos krijoj huti te qytetarët./Telegrami

http://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0P4V3u8I3GS2jX8JTR_kpFddLtZlUQm-ApObm5r7iO_Gn8CnwLYo14RYk#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5