Ziadin Sela fton prokurorinë, të hetojë aferën “Titanik” në Çair

27

Ziadin Sela fton prokurorinë, të hetojë aferën “Titanik” në Çair

Skandali i ndërtimit ilegal “Titanik” në Çair, i zbuluar nga Laboratori për Raportim Hulumtues është një shfaqje e turpshme e korrupsionit të tipit mafioz në planifikimin urban. I bëj thirrje Prokurorisë Themelore Publike të veprojë pa vonuar dhe të ndjekë menjëherë penalisht përgjegjësit për këtë krim të paprecedentë urban.Shkruan Z.Sela në profilin e tij në FB