Zekirja Ibrahimi në “Click Plus”/ Përgëzoj Arbër Ademin që pas 10 vjetëve ndryshuan emrat e shkollave

154

ekirja Ibrahimi nga Alternativa në emisionin e sotëm “Click Plus” në TV21 e përgëzoi ministrin e Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi që pas 10 viteve ka ndryshuar emrat e shkollave në Komunën e Çairit.

“Ndryshimi i emrave të shkollave në Komunën e Çairit është sukses, edhe pse është vonë. Unë e quaj sukses për shkak se është edhe emri i shokut tim Imri Elezi, i cili vdiq në UÇK”, tha Ibrahimi.