Zaevi, Spasovski dhe Zekiri takime në Likovë

224

Muhamet Zekiri
Bashke me kryetarin e partise Zoran Zaev dhe nenkryetarin Oliver Spasovski sot vizituam banoret e fshatit Opaj dhe Llojan te komunes se Likoves.
Bashkimi eshte ardhmeria! Kryetari Zaev ju beri thirrje banorevevte Opajes dhe Llojanit ti bashkangjiten konceptit “ Nje shoqeri per te gjithe”, pasiqe bashkimi ben fuqin.
Me programin e ri zgjedhor #LSDM parasheh masa me te cilat rezultatet ekonomike do tebjene shume me te medha, ndersa standari i jeteses per te gjithe qytetaret do te jete me i larte.