XHI ASHT KJO …Teuta Arifi pes pare nuk jep për bërlloket…

40

Për Tuttin xhi …çish moti nuk lexon njen në fund …çe xhi asht bërllok

… vazhdojmë tiqe …ene mes dashtë të mirresh ajo me çallamin dhe xhi asht enciklopedi pra krejt i din ..vallahi bilahi ene mu më njeh nuk u rrej…

nuk meret me ne katundarët ,meret me vitin ene gjakovalinë ГРУБИ АРТАН ..Tigrin e BDI-së ..

..në Shkup viteve 1950-1968 shaum kosovarë erdhën për VISIKAT për Turqi ene mbetën dhe Груби Артан u bë shkupjanali dhe shkeli asfaltin bile ene andi Vardarit

Si sefte ta sqarojmë xhi ndodhën në NPK TETOVA xhi duhet ti mbledhe bërrlloket .A di dokush do nise …Nauk di …Ok une ndajva nise kto pa vendime ,kto me vendime…ai bivshi direktori … ama nesër do u kallxoj .Ti hijm nja dy punëve

A be aksham pazari në Tetovë thaujn nuk ka ama bërrlloke akshami ka …

full Tetova sonte nga ora 20-22

Tutti ligji për menaxhim me bërlloket

nuk ka lidhje xhi asht i 2014 hala vazhitën https://www.moepp.gov.mk/wp-content/uploads/2014/09/Zakon%20za%20upravuvanje%20so%20otpad%20-%20precisten%20tekst%20za%20informativni%20celi.pdf

Xhi ka lidhje kur Zoki ka thënë Tutti duhet misionin ta sose ene pik ose nauk do kese zgjedhje lokale ,a mirni me mend qitetarët kojshitë tonë thojnë nauk për Tuttin

https://tetovoinfo.mk/%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%bb%d0%b6%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%83/

ene doli deputetja e SDSM nga Tetova para dy ditëve kontra atyne xhi banojnë agje

jo be ku ka si Komuna e Tetovës ku ka si Teuta

ene e fundit për aksham sonte Ambasadorja Amerikane Berns u taku me Ali Ahmetin ama taj nuk ije kërkund në siret …po pse oj Tuti …ndash nëse nuk ije taj foto sessionin nga Ohri e kije …po ene Artan Grubi ishte ,në siret .po pse mi Tutti mungojshe …Ali Ahmeti…e kuptoj ishte sluzhbeno ,nauk për foto session …au Artan Grubi xhi do e kalle internetin …çe ni javë xhi e thom ni muhabet për Wesli Klarkun sikur intuita më tha e paralajmrova takimin…epo vallahi .bilahi nuk di kurxha …vdeksha qor …taj thajri për bajram …kallxoe vitin

MOS DALIM PI TEME BËRRLLOKET DO TË VAJN TE KOMUNA TA DIJSH …