Xhevdet Hajredini për mohimet: Unë thashë “bomba”, jo “bomba të pabotuara”

58

Artan Grubi në reagimin e tij ndaj meje, ka të drejtë vetëm për një gjë – për moshën time – shkruan ish -ministri i Financave Xhevdet Hajredini në reagim për “Sloboden Peçat” ndaj mohimeve të mëparshme drejtuar atij nga Zëvendëskryeministri për Sistemin Politik Artan Grubi dhe kryeministri Zoran Zaev.
Grubi dhe Zaev deklaruan se pretendimet e Hajredinit, të dhëna në një dalje në TV 24, se “Zaev e bëri Artan Grubin të fuqishëm” duke i dhënë biseda të përgjuara, pra “bomba”, ishin “krejtësisht të pavërteta”, ndër të cilat kishte nga ata të cilëve u referohen Ahmeti. Grubi vlerësoi se deklaratat e Hajredinit janë “shpifje e ulët”, të cilat, siç tha ai, nuk i përshtaten për shkak të moshës së tij të shtyrë.

“Unë, z. Zaev, nuk kam thënë‘ bomba të pabotuara ’në TV24, por kam thënë vetëm‘ bomba ’, të cilat, do të jeni dakord, nuk janë të njëjta për ju. Grubi, nga ana tjetër, ka të drejtë në reagimin e tij vetëm kur përmend moshën time. Por unë, jo vetëm për meritën time, jam vërtet në gjendje të mirë fizike dhe mendore, për të përhapur “shpifje të pavërteta dhe të ulëta” për të. “Për gjithçka tjetër, nëse është e nevojshme – në një rast tjetër,” shkroi Hajredini në një reagim të shkurtër për shtypin e lirë.