Vokabulari i Artan Grubit edhe kur emron edhe kur shkarkon thiret në Kyetarin e BDI-së, krahasoni …edhe me Teuta Arifin i njëjti model do përdoret?!

68

lajmi interaktiv

Më në fund u incizua vokabulari i Artan Grubit,( 25 sec ama ia vlen ta mbani mend ) lidhur me arsyetimet komuniste por tash nuk e di pse na i kthejnë si neo komuniste kur kërkonin njerëz të caktuar përgjigje për ndonjë padrejtësi brenda BDI-së dhe e quanin sjelljen e tij DEJA VU ,a ti besohet njeriut për çdo gjë në BDI (devojka za sve ).Problem i BDI-së por edhe i shqiptarëve në RMV më tepër sepse na shkatruan qytetet Bile deri sa nuk ka zgjedhje parlamentare të reja Artan Grubi nuk ka nevojë për asnjë antarë të degëve,nëndegve as për 100.000 votat e elektoratit që i ka marë BDI ,arsyetimin e ka emron shkarkon thiret në Kryetarin .Shumë degë të BDI në Maqedoni ,janë ankuar në rrjete sociale por edhe publikisht se që nga ardhja e ARTAN GRUBIT në shef kabineti të kryetarit 2011 ,takimet me kryetarin të antarëve votues ata që nuk gëzojnë poste kanë filluar vit pas viti të zbehen ,arsyetimet e muhabeteve se Kryetari ka agjendë të ngjeshur,është në takim me ndërkombëtarët dhe nga 2017 u shtuan votuesit e thjeshtë ngelnin pa takime sepse Artan Grubi jepte dhe merte përgjigje decide edhe kur ndonjëri thirej se iks komandanti nga Kosova më ka thanë se ka biseduar për ndonjë punsim binin në ujë ,duke u arsyetuar se ka biseduar me kryetarin po do tju kemi parasysh herën tjetër ,pra takimet tet a tet ranë gati se në zero.Ndërsa edhe kur anashkalonte për punsime ,ku vendoste njerzit e vet për të bërë ekipën e vet nuk ka lidhje që edhe nuk i kishin votuar.DEGË DHE NËNDEGË TË BDI NGA POLLOGU ku BDI mori 60 % të votave në postulate vetëm 10 % mernin …kur kërkonin llogari merrnin të njëjtin arsyetim kam biseduar me kryetarin ,kryetari ka njohuri etj,etj

A mund të jetë ashtu …mbase edhe është ..në këtë mënyrë do zgjedhet edhe kandidati për kryetar komune nga Tetova …TEUTA ARIFI (në Greqi në pushime…po çka se edhe familia Zaev ..rastësisht…nuk besoj se janë takuar?!).Por loja me vonesën krijon përshtypje se sikur shumë janë duke u menduar ,te elektorati sikur janë ,duke krijuar përshtypje se strategji e fortë do përdoret ,..TETOVA ..hëm .dhe në këtë mënyrë Artan Grubi që de fakto është kryetari i BDI-së a de jure kur u duhet Ali Ahmeti (pse nuk duhet besuar asnjërin ja një takim i kohë më parë i Ali Ahmetit dhe grupit të zjarrit që u pajtuan ndërsa MUSA XHAFERIT është i njohur si udhëheqës i saj

ARTAN GRUBI i hesht dhe ua zbut zemrën kundërshtarëve në degën e BDI-së …sepse llogaritja edhe nëse e nxirnin më herët do kishte shumë sharje në mediume,rrjete sociale :URIME TUTTI ….vonesa vetëm lojë blerje kohësh …a kandidati Teuta Arifi në Greqi e din punën dhe skenarin …vetëm cellofani se si në fund do shpalohet mbetet enigmë vetëm për Degën e BDI-së në Tetovë …dhe do del Artan Grubi dhe do përdorë të njëjtin vokabular si me Merkon …ja ndiqni