Bërnz: Falënderim deri tek zjarrfikësit, ushtarët, vullnetarët dhe komunitetet lokale ata janë heronj të vërtetë

46

 Ambasadorja amerikane Kejt Mari Bërnz në profilin e saj zyrtar në Fejsbuk shprehu mirënjohje ndaj zjarrfikësve, ushtarëve, vullnetarëve dhe popullatës vendore të përfshirë në shuarjen e zjarreve në pjesë të vendit, me porosi për vëzhgimin vigjilent dhe respektimin e udhëzimeve nga autoritetet.Të mërzitur nga imazhet e tmerrshme të zjarreve në të gjithë vendin. Mirënjohja jonë për zjarrfikësit, ushtarët, vullnetarët dhe komunitetet lokale për përpjekjet e tyre të guximshme. Ata janë heronj të vërtetë. Ju lutemi jini vigjilent dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve”, shkroi ambasadorja Bërnz në Fejsbuk.