VMRO-DPMNE / Zjarri i qëllimshëm.A ka dokumente në barakat që po i shkatërron pushteti i frikësuar në largim?

43

Paaftësia e Shilegovit shihet edhe në faktin se për 40 minuta nuk ka pasur ekipe zjarrfikëse derisa barakat e gjykatës ishin duke u djegur, thuhet në deklaratën e VMRO-DPMNE-së.

Ata pyesin nëse bëhet fjalë për zjarrvënie në vendin ku do të ndërtohen ndërtesa dhe nëse ka dokumentacion në baraka që qeveria e frikësuar në largim po shkatërron?