VMRO-DPMNE prezantoi një pjesë të kandidatëve,Tetova nuk u përmend,por befasia pritet?!

61

lajmi interaktiv

Tetova përveç për BDI-në që thonë me Artan Grubin si lider i BDI-së ka humbur rrugën në oborr dhe na prezenton se tre herë analizat brenda partiake Teuta Arifin e nxjer fitues brenda degës ,ama kështu flet Artan Grubi jo degët dhe nëndegët ,i cili i tutën me siglën e kryetarit Ali Ahmeti , pra Artan Grubi tha dhe u bë , ndërsa rejtingu edhe i BDI edhe i Ali Ahmetit në ramje është falë fiskulturave mediatike të Artan Grubit , i cili për Teuta Arifin nuk del para degës dhe nëndegëve në Reçicë të vogël ta thotë por del në mediume në Shkup …dhe nga dega ish politikanbërës ish funksionarë republikan të BDI nga Tetova e përsërisim KEMI DËSHIRË ALI AHMETI TË NA E LEXOJË TEUTA ARIFIN SI KANDIDATE NË DEGË DHE TA THOTË PARA KAMERAVE ,jo Artan Grubi -Tigri i BDI-së që gjitha degët dhe nënëndegët e Pollogut jo që qeshen por zgërdhihen me shitjen e lajmit nga Artan Grubi .E vërteta është se tre herë Teuta Arifi në degë të Tetovës dhe nëndegë ka humbur….Tetova është bërë një Kazablankë e vërtet edhe nga ndërkombëtarët të akredituar në Shkup ,të cilët në këtë të nxehtë ia kanë mësy Tetovës dhe Sharrit plak për çdon ditë ,njëherit edhe larg syrit të opinionit gazetaresk dhe paparazëve ,pra në hije Shkupi si duket do bie dhe do trandet në Tetovë, shigjetat e të gjitha ngjyrave partiake qofshin ato të bllokut shqiptar ,qoftë ato të bllokut maqedonas do konfrontohen pra do të thehen në Tetovë dhe në Gostivar. Autori i shkrimit M.SH nga ndërkombëtarët hiç më larg sot u paralajmërua se VMRO-DPMNE përgaditet për një befasi në Tetovë e cila ende nuk e ka bërë publike koalicionin me bllokun shqiptar ,por sa më shumë vota të shkepin nga Teuta Arifi do ia prishin planet LSDM dhe Zaevit ( një fjalë e urtë shqipe thotë armiku i armikut tim është miku im ),sepse ARTAN GRUBIN (ai mundohet të mbahet edhe me VMRO-DPMNE bile ua ka bë disa shërbime me prapavijë duke dëmtuar LSDM kohëve të fundit si në Meçkin Kamen ) dhe TEUTA ARIFIN pinjollë e LSDM nga skena politike mund ta largoje vetëm humbja e BDI-së në TETOVË kryeqendrës shqiptare në RMV .Të kuptohemi nuk thashë se kandidati mbase mund të jetë shqiptar por befasi do të ketë … Dhe sot VMRO_DPMNE me prapavijë nuk e nxori kandidatin për Tetovën …TEUTA ARIFIN KANDIDATEN PRIVATE TË ARTAN GRUBIT,nuk e llogarisin nga blloku i VMRO-DPMNE-së ,antarsisë së vet ua kanë rekomanduar bllok Teuta Arifin sepse ia kanë lexuar që moti qëllimet private me LSDM …jo me BDI…

========================================

lajmi aktiv që qarkullon