VMRO-DPMNE: Njoftimet për shtyp të regjistruara prej para të LSDM-së janë si seriale sapuni në 1000 vazhdime, masat e qeverisë janë make-up

131

Lidhur me fjalimin e Fatmir Bytyçit ka reaguar Vmro-Dpmne

Si në një gramafon ME PLLOÇA, preset e para-regjistruara të LSDM-së duken si një operë sapun me 1000 vazhdime. LSDM nuk bën asgjë për të ndihmuar kompanitë dhe qytetarët.Masat janë bërë në mënyrë që edhe ato pak kompani që janë të mbuluara nuk duan t’i përdorin ato. Nuk ka ndihmë të duhur për kompanitë, përveç 100 prej tyre. 50 përqind e punëtorëve të hotelierisë janë larguar nga puna. 140,000 punëtorë humbën punën e tyre.Qytetarët dhe kompanitë në këto periudha të vështira kur po përpiqen të ruajnë shëndetin e tyre kanë mbetur vetëm.Masat e qeverisë janë vetëm një përbërje për ndihmë të pretenduar, ndërsa në të vërtetë ato nuk janë të përhapura dhe të dobishme. Masat e tilla frikolike thellojnë vetëm krizën ekonomike dhe sjellin varfërinë dhe çelësin për shumicën e ndërmarrjeve të mesme që janë motori i ekonomisë.Qeveria e LSDM-së vazhdimisht përdor improvizime në kushtet kur nevojitet seriozitet. Vaniteti dhe arroganca e tyre nuk bëjnë asgjë të mirë dhe e sjellin vendin në humnerë.LSDM kujdeset vetëm për fushatën PR në kohë krize.Qendra e Komunikimit e VMRO-ДПМНЕ