VMRO-DPMNE: Dorëheqja e Filipçes nuk është e mjaftueshme, edhe Zaevi duhet të tërhiqet për të pasur një hetim të pavarur

48

Dorëheqja e ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe për shkak të tragjedisë në Tetovë për partinë më të madhe opozitare, VMRO-DPMNE, nuk është e mjaftueshme, dhe ata thonë se kryeministri Zoran Zaev duhet të japë dorëheqjen, gjë që, sipas partisë, mundet vetëm garantojnë një hetim të pavarur mbi zjarrin..

“Nuk mjafton dorëheqja e Venko Filipçes, nevojitet dorëheqja e Zoran Zaevit, e cila është pjesa qendrore e piramidës së mosfunksionimit të sistemit. “Vetëm dorëheqja e Zaevit do të garantojë një hetim të pavarur dhe objektiv,” tha VMRO-DPMNE në një deklaratë sonte.