VMRO dorëzon padi për Talat Xhaferin fhe dy deputetët me skafander

62

VMRO-DPMNE sot në Prokurorinë Publike ka ngritur padi penale kundër kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi dhe dy deputetët e shumicës parlamentare për mosrespektim të protokolleve shëndetësore gjatë kohës së pandemisë.

Të dielën në seancën e 32 dhe 36 në Kuvend ishin prezent dy deputetë të cilët ishin të infektuar me koronavirus. Ata në seancë erdhën me skafanderë dhe u vendosën në kabina të posaçme.
Më parë edhe partia e Majta njëjtë ka ngritur padi për dy deputetët dhe kryetarin Xhaferi