(VIDEO) Ziadin Sela (lagja Teteks): Atëherë kur deshën të më vrasin mua më mbrojti Tetova dhe këtë se harroj kurrë

375

Gjatë takimit me qytetarët e Tetovës kryetari i Aleancës për Shqiptarët tha: Tek po dëgjoja parafolësit e mi, po mendjen dhe veshin e kisha tek zhurma e ujit, zhurmë me të cilën unë kam kaluar disa ditë këtu në Tetovë. Në periudhën më të vështirë timen personalisht . Në kohën kur erdha dhe Tetova më ofroj mbrojtje nga ata të cilët donin ta eliminonin Ziadin Selën. Të gjithë ato që ju thonë ndonjë gjë për Ziadin Selën thonu se Ziadin Sela është më tetovar se gjithsecili, sepse nuk e harroj mbrojtjen që ma dha Tetova , bukën që më ushqej mua dhe njerëzit e mi që rrinin e më ruanin mua në spital në momentet më të vështira për mua. Por unë nuk e harroj asnjë shqipëtar dhe urrejtjen më të madhe e ndjej për ato që shqiptarët mundohen t’i ndajnë me krahina e me zona. Gjithsecili prej nesh e themi me fshatra e me qytete, gjithsecili prej neve e përsërisim atë shprehjen përça e sundo dhe duhet të jemi të vetëdijshëm se kjo është fjalia që më së shumti funksionon brenda, përbrenda nesh dhe ne jemi ata që duhet tu japim fund.

(VIDEO) Ziadin Sela: Atëherë kur deshën të më vrasin mua më mbrojti Tetova dhe këtë se harroj kurrë

(VIDEO) Ziadin Sela: Atëherë kur deshën të më vrasin mua më mbrojti Tetova dhe këtë se harroj kurrë ⬇️https://www.almakos.com/video-ziadin-sela-atehere-kur-deshen-te-me-vrasin-mua-me-mbrojti-tetova-dhe-kete-se-harroj-kurre/

Geplaatst door Almakos.com op Dinsdag 30 juni 2020