(VIDEO) Stojanoska: Të enjten, Xhaferi tha se nuk u lejua ta sjellë të izoluarin në Parlament, dhe sot

68

Të enjten, Talati tha se nuk u lejua të sjellë të izoluarin në parlament. Sot doli se ai “qeshi”, shkruajti deputetja nga VMRO DPMNE, Dafina Stojanoska në profilin e saj në FB.