Luka Andrashi experti kroat Scafanderat në Sobranien e RMV/ Masakra skandaloze, kriminale, e të drejtave të njeriut, mëkati i Zotit

65

Luka Andrashi, një ekspert kroat që punon në një projekt të BE që monitoron punën e nëpunësve të lartë civilë në Maqedoni, i quajti ngjarjet e sotme në Parlament skandaloze, kriminale dhe një masakër të të drejtave të njeriut.

Ai theksoi se nëse qeveria nuk bie në terren, populli maqedon nuk e meriton një shtet.Masakra skandaloze, kriminale, e të drejtave të njeriut, mëkati i Zotit. Deputetët e infektuar me kostume hapësinore u sollën në Parlamentin e Maqedonisë për votim. Nëse edhe pas kësaj nuk ka shkarkim të Qeverisë, ju nuk e meritoni një shtet. Ju duhet të privoheni nga fuqia për të vendosur sepse nuk keni fuqinë të arsyetoni.