( video) Nikolloski: Koalicioni kriminal Zoran Zaev, Vice Vice dhe Sasho Mijalkov morën kulmin e saj

78

Koalicioni kriminal që kemi njoftuar më 22 tetor 2018, Zoran Zaev, Vice Vice dhe Saso Mijalkov gjatë fundjavës së kaluar morën kulmin e tij, tha në konferencën e sotme për shtyp nënkryetari i VMRO-DPMNE Aleksandër Nikolloski.

“Siç e di i gjithë publiku, më 22 tetor 2018, kur dëbuam Sasho Mijalkov nga anëtarësia në VMRO-DPMNE, publikisht njoftuam se ekziston një koalicion kriminal i Zoran Zaev, Vice Vice, Sasho Mijalkov, i cili jo vetëm në këto tre vite por 15- për vite me radhë ai ka punuar në shkatërrimin dhe asgjësimin e Maqedonisë.

Çmimi për atë shkatërrim dhe asgjësim të Maqedonisë nga Zoran Zaev mbërriti këtë fundjavë në një mënyrë që e lejoi atë të shpëtonte nga drejtësia. “Edhe në këtë moment, ne kemi një të arratisur nga drejtësia,” tha Nikolloski.

“Oliver Spasovski është i heshtur, Radmila Sekerinska nuk gjendet askund, dhe Zoran Zaev pendohet dhe ia hedh fajin. Ata kanë 24 orë për të siguruar të arratisurin nga drejtësia. 24 orë, Zoran Zaev, Oliver Spasovski dhe pjesa tjetër e Qeverisë për të siguruar të arratisurin nga drejtësia.

Gjithçka që kemi thënë në vitet e kaluara, dhe ajo për të cilën po flasim sot, është konfirmuar, dhe kjo është se Maqedonia drejtohet nga një koalicion kriminal, i cili shkatërron vlerat themelore, i cili shkatërron sistemin e sundimit të ligjit, i cili shkatërron normalen që jetojnë në Maqedoni, e cila ndikon në biznese dhe reketues ose merr përsipër. “Maqedonia drejtohet nga krimet – një koalicion,” tha Nikolloski.

Dhe për këtë ne presim që në 24 orët e ardhshme të sigurojmë të arratisurin nga drejtësia, tha Nikolloski.