(video) Mickoski / Zaevi të shikon drejt në sy dhe rrenë, fare nuk mërzitet.Do të ketë drejtësi kur koalicioni Zoran, Vice dhe Sasho të përfundojnë në burg!

35

Ata thonë se sigurohet drejtësia. Unë do t’ju them, do të ketë drejtësi përfundimtare kur koalicioni i Zoran, Vice dhe Sasho të përfundojë atje ku ata i përkasin. Në burg, tha udhëheqësi i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski.

На сите им е јасно. Се договорија, направија циркус од државата со шамар за полицијата, судот, народот… За само десетина часа го упропастија системот и по којзнае кој пат поплукаа на правдата, истакнува тој.

  • Itshtë e qartë për të gjithë. Ata ranë dakord, bënë një cirk nga shteti me një shuplakë në fytyrë për policinë, gjykatën, njerëzit … Në vetëm dhjetë orë, ata shkatërruan sistemin dhe për kush e di sa herë pështynë drejtësinë, tregon ai .