(VIDEO) Kostovski: “Artan Grubi i bën lajmet e rrejshme dhe videot e montuara”

44

Kandidati i VMRO-DPMNE për kryetar në Butel, Darko Kostovski, në një intervistë për www.zoom.mk, ka theksuar se zv/kryeministri Artan Grubi, dhe kryetari aktual i Butelit, Velimir Smilevski qëndrojnë pas lajmeve të rrejshme dhe videove diskredituese të montuara.